Afdrukken

Privacybeleid

Privacybeleid


Verwarminghandel.nl gaat zorgvulidig en vetrouwelijk met de persoongegevens om die op de webshop worden verzameld. Hiermee voldoet Verwarminghandel.nl aan de privacywetgeving. 

1. Cookies

Verwarminghandel.nl maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.Verwarminghandel.nl gebruikt deze cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren, het inloggen op onze website te vergemakkelijken en uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser dit kan het functioneren van onze website echter negatief aantasten. Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.Verder worden cookies op uw computer geplaatst om te voorkomen dat u een bepaalde advertentie te vaak te zien krijgt, en om het aantal keren dat een advertentie wordt weergegeven te registreren. Deze cookies zijn niet verbonden aan een profiel over u.U heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen.

Cookies kunt u alleen zelf verwijderen, aangezien deze op uw computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

2. Hoe gaat Verwarminghandel.nl om met uw persoonsgegevens?

Verwarminghandel.nl gebruikt uw persoonsgegevens enkel voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Een voorbeeld is als u uw adres invult voor het verzenden van een pakket deze enkel hiervoor worden gebruikt wordt en niet voor andere doeleinden.

Gegevens kunnen echter wel worden gebruikt voor opsporing, als via de site strafbare feiten worden gepleegd of strafbare uitlatingen worden gedaan (en verdere uitzonderingen zoals genoemd in artikel 43 Wet Bescherming Persoonsgegevens).

Voor alle verwerkingen van persoonsgegevens geldt dat alleen die gegevens worden gebruikt die u zelf actief heeft achtergelaten. Als er zogenaamde informatieprofielen worden bijgehouden, dan worden die uitsluitend gebruikt om de webshop beter af te stemmen op de behoefte van de gebruiker en wordt dat u van te voren meegedeeld. Informatieprofielen houden bij waarop gebruikers zoeken (zoektermen), welke informatie ze opvragen en bijvoorbeeld hoe ze door de webshop navigeren. Deze gegevens zijn niet gekoppeld aan persoonsgegevens. Ze kunnen dus niet worden herleid naar een persoon.

3. Wat is de Wet bescherming persoonsgegevens?

De Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) helpt de privacy van burgers te beschermen. Het College Bescherming Persoonsgegevens is toezichthouder op de Wet bescherming persoonsgegevens. U kunt de Wet Bescherming Persoonsgegevens doorlezen of downloaden op overheid.nl.

4. Wat zijn persoonsgegevens?

Een persoonsgegeven is informatie die herleidbaar is tot een persoon. Voorbeeld van een persoonsgegeven is een naam of een huisadres, maar ook e-mailadressen kunnen persoonsgegevens zijn.

5. Gebruikt Verwarminghandel.nl cookies?

Een cookie is een bestand dat op uw computer wordt opgeslagen en waarmee u bij een vervolgbezoek op onze website kan worden herkend. De cookies bevatten slechts een uniek nummer en geen persoonsgegevens. Verwarminghandel.nl gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersstatistieken en het bijhouden van uw laatst bekeken pagina’s/producten.
Als u niet wilt dat wij cookies gebruiken, dient u in uw browser 'cookies off' in te stellen of de 'cookies off'-button aan te klikken. Als u de cookies accepteert, zullen zij gedurende drie dagen in uw computer blijven, tenzij u de cookies verwijdert. Het uitzetten van cookies kan uw gebruik van onze website en diensten beperken.

6. Communicatie per e-mail

Indien u geen e-mails meer wilt onvangen van Verwarminghandel.nl kunt u een mail sturen naar info@verwarminghandel.nl. Wij zorgen dan dat u uit onze database wordt gehaald.