Neem contact met ons op
Snelle verzending!
Gratis levering vanaf € 30
Klanten geven ons een 9.3/10
Persoonlijk advies op maat
Klantenservice
1 Ruilen en retourneren
1.1 Kan ik een product retour sturen?

Soms blijkt een product toch net niet helemaal te passen of bij nader inzien niet juist voor uw situatie. In dat geval kan er natuurlijk gewoon gebruik worden gemaakt van het retourrecht en zullen wij uw bestelling crediteren en het betaalde bedrag terugstorten op uw rekening. Om uw retour goed en snel te kunnen verwerken, vragen we u rekening te houden met het volgende:

  • Retourzendingen dienen vergezeld te gaan van een volledig ingevuld retourformulier, alsmede de factuur of het factuurnummer
  • De datum van binnenkomst van producten zonder formulier en factuur wordt bepaald op de datum dat alsnog de benodigde bescheiden zijn binnen gekomen.
  • Let op de termijn van 14 dagen recht op retour.
  • De kosten van het retourneren komen voor rekening van de klant.
  • Gebruikte producten, producten zonder originele verpakking of producten met schade komen niet zonder meer in aanmerking voor retournering. Neem in die gevallen contact met ons op voordat u het product retourneert. 

 

Retourformulier

Voor het terugsturen van (een deel van) uw bestelling kunt u gebruik maken van het retourformulier. Dit formulier is hieronder als pdf te downloaden. Indien u dit formulier zorgvuldig en compleet in vult, kunnen wij de afhandeling zoveel mogelijk bespoedigen.

RETOURFORMULIER

 

Neem contact op
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf €30,00

Snelle levering!

Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden!

Tevreden klanten gingen u voor

En gaven ons een 9.3!

Persoonlijk advies op maat

Gratis en compleet!