Altijd eerlijk advies
Beoordeeld met een 9.3/10
Gratis verzending vanaf € 30
0
0
Review Logo9.3 @ Kiyoh

Laat uw vloerverwarming leggen door onze professionele partner!

Vloerverwarming laten installeren van a tot z

Installatieservice door Duurzaamheidscentrum Utrecht (DCU)

 

Al enkele jaren realiseert en installeert Duurzaamheidscentrum Utrecht (DCU) gasloze verwarmingoplossingen. Zij specialiseren zich hierbij op de complete installatie van elektrische (infrarood) vloerverwarming, zoals de infraroodfolie of warmtekabels van Verwarminghandel.

Dankzij meerdere ervaren eigen legteams heeft DCU de afgelopen jaren vele klanten geholpen om van het gas af te komen met de producten van Verwarminghandel. 

Doe-het-zelf of toch laten installeren

Als Verwarminghandel bieden wij meerdere doe-het-zelf oplossingen aan waarmee klanten zelf hun elektrische vloerverwarming kunnen installeren.

Zelf installeren is echter niet voor iedereen haalbaar of wenselijk en we willen natuurlijk graag aan iedereen de mogelijkheid bieden om over te stappen op onze vloerverwarming. Dit is nu mogelijk door de samenwerking met DCU.

Dus bent u geïnteresseerd in elektrische (infrarood) vloerverwarming en wilt u dit laten installeren? Vul dan het formulier op deze pagina in, zodat de adviseurs van DCU contact met u kunnen opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Prijsindicatie

Voor een exacte offerte op basis van uw situatie is een inventarisatie door DCU noodzakelijk. Maar op basis van ervaring is het wel mogelijk om een goede indicatie te geven van de te verwachten kosten:

 

  • Voor infraroodfolie met XPE6 als ondervloer: 
€ 100,00 per m²
  • Voor infraroodfolie met XPE6 als ondervloer en een MGO board tussenlaag:
€ 125,00 per m²
  • Voor infraroodfolie met XPE6 als ondervloer en een Heatpak Duo tussenlaag: 
€ 140,00 per m²
  • Voor Innovaheat kabel oplossingen, inclusief egaline van 6 a 7 mm dikte:
€ 175,00 per m²

Bovenstaande indicatieve prijzen zijn gebaseerd op gelegd en aangesloten en inclusief BTW. Eventuele wijzigingen meterkast en de benodigde thermostaten voor de aansturing zijn meegenomen in deze prijzen. 

Spelregels

Zodat u weet wat u kunt verwachten, lichten we graag de belangrijkste (spel)regels toe:

  • Als u het formulier invult, worden uw gegevens gedeeld met DCU zodat deze contact met u kunnen opnemen. Afhankelijk van de situatie zal de offerte op basis van telefonisch contact of een bezoek worden opgesteld.
  • Verwarminghandel speelt geen rol in de verdere verwerking van uw aanvraag en wij ontvangen op geen enkele manier een vergoeding (zoals leadfees) voor het aandragen van uw gegevens. In onze functie als groothandel leveren wij mogelijk wel de bij u te installeren producten aan onze partner DCU.
  • DCU zal de offerte opstellen op basis van het realiseren van de totale vloer, tot aan het punt waarop deze klaar is voor installatie van de door u uitgekozen vloer. DCU legt niet de uiteindelijke vloer.
  • De installatieservice vloerverwarming is nog niet in geheel Nederland beschikbaar. Bekijk hieronder de kaart als indicatie voor onze mogelijkheden.

Enthousiast over de mogelijkheid om uw nieuwe vloerverwarming te laten installeren door een professioneel legteam van DCU? Klik dan hier voor het formulier om uw gegevens achter te laten.

Beschikbaarheid van de service om vloerverwarming te laten plaatsen

Op dit moment kan DCU de installatieservice nog niet in geheel Nederland aanbieden. Op dit moment is de service beschikbaar in de Randstad en het kustgebied west:

 

Service gebied DCU

 

 

 

Naar je account

Log in om je gegevens en bestellingen te bekijken.

Neem contact met ons op:

Bel ons:

Bereikbaar op werkdagen :
08.30 - 12.00 en 13.00 - 16.30 uur

033 303 4333

E-mail

Email ons

[email protected]

Social media

Volg ons op social media

9.3Review LogoWij scoren een 9.3 op Kiyoh

Alleen voor afhalen op afspraak:
Verwarminghandel

Neonweg 25
3812RG Amersfoort (NL)

Contactgegevens:
Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking