Altijd eerlijk advies
Beoordeeld met een 9.3/10
Gratis verzending vanaf € 30
0
0
Review Logo9.3 @ Kiyoh

Verzenden & retourneren

Gratis Verzenden bij een besteding vanaf €30

De verzendkosten binnen Nederland en België zijn gratis bij een besteding vanaf €30,00. Bij een besteding onder een bedrag van €30,00 rekenen wij € 6,95 verzendkosten. Past een pakketje door de brievenbus? Dan krijgt u automatisch €2,00 korting op de verzendkosten!

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Het is mogelijk om direct via de website te bestellen voor levering in Nederland en België. Op aanvraag kunnen wij uw bestelling ook verzenden naar andere landen in Europa. Neem hiervoor contact op met één van onze medewerkers. 

 

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

Wanneer een bestelling voor 12:00 op werkdagen wordt geplaatst, verzenden wij deze nog dezelfde dag. Bestellingen ontvangen na 12:00 worden in principe de volgende werkdag verzonden. Sommige producten kunnen (tijdelijk) een langere levertijd hebben. Dit staat dan duidelijk aangegeven in de omschrijving van het product. 

De bezorging van uw pakket zal in de meeste gevallen zijn op de dag nadat wij de bestelling hebben verzonden. In alle gevallen houden we u op de hoogte over de voortgang van uw bestelling, onder andere door een track & trace code van uw zending.

 

Zending beschadigd?

Helaas kan het ondanks onze inspanningen voorkomen dat een product tijdens het transport beschadigd raakt. Wij raden u daarom aan om bij levering het pakket goed te controleren. Meldt schade altijd zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur. Vaak zullen wij u vragen foto’s te maken van de ontstane schade zodat wij deze kunnen beoordelen om snel een passende oplossing te vinden. Meldt schade telefonisch via 033- 303 4333 of stuur een emailbericht naar [email protected].

Retourportaal

Voor het terugsturen van (een deel van) uw bestelling kunt u gebruik maken van ons retourportaal: Ga naar het retourportaal

Soms blijkt een product toch net niet helemaal te passen of bij nader inzien niet juist voor uw situatie. In dat geval kan er natuurlijk gewoon gebruik worden gemaakt van het retourrecht en zullen wij uw bestelling crediteren en het betaalde bedrag terugstorten op uw rekening. Om uw retour goed en snel te kunnen verwerken, vragen we u rekening te houden met het volgende:

  • Meldt uw retour aan op ons retourportaal
  • Let op de termijn van 14 dagen recht op retour.
  • De kosten van het retourneren komen voor rekening van de klant.
  • Gebruikte producten, producten zonder originele verpakking of producten met schade komen niet zonder meer in aanmerking voor retournering. Neem in die gevallen contact met ons op voordat u het product retourneert. 

 

Naar je account

Log in om je gegevens en bestellingen te bekijken.

Neem contact met ons op:

Bel ons:

Bereikbaar op werkdagen :
08.30 - 12.00 en 13.00 - 16.30 uur

033 303 4333

E-mail

Email ons

[email protected]

Social media

Volg ons op social media

9.3Review LogoWij scoren een 9.3 op Kiyoh

Alleen voor afhalen op afspraak:
Verwarminghandel

Neonweg 25
3812RG Amersfoort (NL)

Contactgegevens:
Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking