Altijd eerlijk advies
Beoordeeld met een 9.3/10
Gratis verzending vanaf € 30
0
0
Review Logo9.3 @ Kiyoh

Over ons

Wie we zijn 

Verwarminghandel.nl levert een breed assortiment van producten op het gebied van elektrisch verwarmen aan consumenten en installateurs in Nederland en België. Op onze locatie in Amersfoort houden we het overgrote deel van onze producten zelf in voorraad. Uw bestellingen worden daar verzameld en ingepakt door ons team en verzonden met onze logistieke partners.

Volg ons ook op facebook! https://www.facebook.com/verwarminghandel 

 

Elektrisch verwarmen is de toekomst

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".

 

Onze principes

  • Snelle levertijden: In ons magazijn houden we een groot deel van onze producten op voorraad, zodat we uw bestelling binnen 2 tot 4 werkdagen bij u kunnen hebben.
  • Heldere communicatie: Via onze website combineren we informatie en advies met duidelijke producten, om het voor u gemakkelijk te maken de juiste producten te vinden. Uw vragen beantwoorden we zo altijd zo goed en eerlijk mogelijk. 
  • De klant voorop: Uw vraag of bestelling is voor ons het belangrijkst en wij doen ons uiterste best u op de juiste manier te helpen. Gaat er onverhoopt iets niet goed, dan lossen wij dat zo snel mogelijk voor u op. 
  • Kwaliteitsproducten: Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit. Voordat een product op onze website komt dient het te voldoen aan onze kwaliteitseisen, zodat we u de hoogste kwaliteit kunnen toezeggen.

 

Ons assortiment

Veel van de producten die wij aanbieden worden door ons geïmporteerd direct vanaf fabrieken in de hele wereld. Door de korte lijnen met de fabrikanten kunnen wij de producten naar onze eisen laten produceren, terwijl we de kosten laag kunnen houden. Onder onze eigen merken Innovaheat, VH, VH-control en CityLine bieden we een uitgebreid assortiment op het gebied van vloerverwarming, elektrische en infrarood verwarming. 

 

Historie van Verwarminghandel.nl

Al sinds 2009 zijn wij actief in de verwarmingsbranche, met een focus op traditionele warm water verwarming. Vanuit onze locatie in Zeewolde leverden we ons eigen merk paneel en handdoek radiatoren in Nederland en België. In 2014 zijn we gestart met het omzetten van ons assortiment naar elektrisch verwarmen en is het bedrijf verhuisd naar onze huidige locatie, de Neonweg 25 in Amersfoort. Hier beschikken we over een ruime bedrijfshal van bijna 1000 m2 met een groot kantoor. In 2017 is de omzetting van ons assortiment afgerond en sindsdien is het gehele assortiment gericht op elektrisch verwarmen.

Wij zijn een webshop en onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het geven van advies op afstand, klik hier voor de contactinformatie.

 

Drainhandel.nl

Naast elektrische verwarming zijn wij ook gespecialiseerd in douchegoten, ons complete assortiment is terug te vinden op Drainhandel.nl 

 

Naar je account

Log in om je gegevens en bestellingen te bekijken.

Neem contact met ons op:

Bel ons:

Bereikbaar op werkdagen :
08.30 - 12.00 en 13.00 - 16.30 uur

033 303 4333

E-mail

Email ons

[email protected]

Social media

Volg ons op social media

9.3Review LogoWij scoren een 9.3 op Kiyoh

Alleen voor afhalen op afspraak:
Verwarminghandel

Neonweg 25
3812RG Amersfoort (NL)

Contactgegevens:
Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking