Altijd eerlijk advies
Beoordeeld met een 9.3/10
Gratis verzending vanaf € 30
0
0
Review Logo9.3 @ Kiyoh

Kies voor gemak met de installatieservice infraroodpanelen door Zo Veilig

Productomschrijving
Infrarood panelen zonder zorgen: Gebruik de installatieservice van Zo Veilig Met de installatieservice is het mogelijk om 1 of meer infraroodpanelen thuis te laten monteren door een professionele installateur. Dit gebeurt tegen een vooraf bekende vaste prijs, dus wel zo prettig! Het paneel wordt opgehangen op de juiste plek en aangesloten op de st...

Infrarood panelen zonder zorgen: Gebruik de installatieservice van Zo Veilig

Met de installatieservice is het mogelijk om 1 of meer infraroodpanelen thuis te laten monteren door een professionele installateur. Dit gebeurt tegen een vooraf bekende vaste prijs, dus wel zo prettig! Het paneel wordt opgehangen op de juiste plek en aangesloten op de stroomvoorziening. Natuurlijk wordt ook de thermostaat aangesloten en ingesteld, zodat alles direct werkt.

De monteurs van onze partner Zo Veilig beschikken over alle benodigde certificaten om goed en veilig het installatiewerk te realiseren.

Welke producten vallen onder de installatieservice?

De installatieservice kan worden aangeschaft in combinatie met alle infraroodpanelen en heatbars en alle thermostaten of smart switches van VH Control. De meest voorkomende installatiemethode is de toepassing van de Echo of Echo Wifi thermostaat in combinatie met RF opbouw ontvangers. Het is daarnaast ook mogelijk om de panelen of heatbars aan te sluiten op een inbouwthermostaat of smart switch, mits hiervoor een aansluitpunt beschikbaar is.

Uitgezonderde panelen:

Door de manier van monteren is het voor sommige panelen niet mogelijk om deze door 1 monteur te laten plaatsen. Dit betreft specifiek deze infrarood panelen:

Voor de installatie van deze panelen bieden we de 2-persoons installatieservice aan, welke hier te vinden is op de website.

Welke werkzaamheden vallen onder de installatieservice?

 • De monteur zal het infrarood paneel monteren op de gewenste locatie aan het plafond of de wand;
 • Het paneel wordt aangesloten op een bestaande schakelaar, smart switch, inbouwthermostaat of op een RF ontvanger van de Echo of Otus thermostaat;
 • De bekabeling wordt weggewerkt in een kabelgoot;
 • De monteur zal de thermostaat (en/of ontvanger) koppelen en de (wifi)thermostaat met het gewenste programma instellen;

Voorwaarden voor de installatieservice

De installatieservice is een totaal oplossing voor het plaatsen van uw infraroodpanelen met een vaste prijs. Om hiervan gebruik te maken zijn er natuurlijk wel enkele spelregels van toepassing:

 • Er dient een stroompunt (centraaldoos, inbouwdoos of stopcontact) toegankelijk te zijn op de wand of het plafond op minder dan 300 cm van de plek waarop het paneel geïnstalleerd moet worden.
 • Dit stroompunt moet aangesloten zijn op de 230 volt van de huisinstallatie. Indien er wordt gekozen voor een inbouw thermostaat moet op het installatiepunt zowel de 230 volt aansluiting als de aansluiting naar het paneel beschikbaar zijn.
 • De werkplek voor de monteur dient vrij toegankelijk te zijn. Wij vragen u om eventuele lampen vooraf te demonteren en (wand)meubels waar nodig alvast aan de kant te zetten.
 • Indien u kiest voor een WiFi thermostaat dient er een 2.4 GHz netwerk beschikbaar te zijn. Houdt u tevens de inlog gegevens voor uw WiFi netwerk en de telefoon bij de hand, zodat de monteur de thermostaat voor u kan koppelen.

Wanneer uw situatie niet geheel voldoet aan deze voorwaarden, dan wordt er vooraf op basis van foto's een inschatting gemaakt van eventueel meerwerk. Dit kan bijvoorbeeld zijn:

 • Extra bedrading trekken naar het paneel of schakelaar
 • Langere afstand dan 300 cm vanaf het stroompunt

Eventueel meerwerk wordt zoveel mogelijk van tevoren afgestemd, om verrassingen te voorkomen. Voor meerwerk wordt gerekend met € 17,50 per kwartier + de eventuele kosten van het materiaal.

Hoe aan te schaffen?

Kies bovenaan in het product hoeveel panelen geïnstalleerd moeten worden. De getoonde prijs bestaat uit 1 x de voorrijkosten (€ 50,00) + de installatieservice (€ 75,00 per paneel). Eventueel meerwerk buiten de installatieservice om dient ter plekke aan de monteur worden betaald (middels Pin), na afronding van de werkzaamheden.

 

Belangrijke aanvullende informatie

 • De installatieservice kan overal binnen Nederland plaatsvinden. Tegen een meerprijs is de installatieservice op de Waddeneilanden ook mogelijk, neem hiervoor eerst contact op met onze klantenservice.
 • De service is alleen beschikbaar in combinatie met infraroodpanelen en thermostaten van Verwarminghandel.
 • Zorg altijd voor een veilige werkomgeving voor de monteur.
 • De monteur zal geen aanpassingen doen in de meterkast. De juiste (hoeveelheid) elektra aansluiting(en) dienen vooraf aan het bezoek van de monteur beschikbaar te zijn.
 • De monteur heeft twee typen kabelgoten bij zich, in de kleuren RAL 9010 en RAL 9016. Mocht u de voorkeur hebben voor een andere (kleur) kabelgoot, dan vragen wij u deze zelf te verzorgen. Indien de kabelgoten aanwezig zijn als de monteur komt, dan zal hij deze kabelgoten voor u plaatsen.
 • Uw gegevens zullen gedeeld worden met onze partner Zo Veilig, waarmee een data verwerkersovereenkomst is getekend, door Verwarminghandel. Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen voor het maken van een afspraak.
 • Mocht u om onvoorziene redenen een infrarood paneel en/of thermostaat willen retourneren, neem dan contact op met de klantenservice van Verwarminghandel. Voor het demonteren van het paneel en/of thermostaat kunt u een nieuwe afspraak maken met Zo Veilig. Indien gebruik wordt gemaakt van het herroepingsrecht, is dit enkel mogelijk de geleverde producten. De installatieservice is een dienst en komt derhalve niet in aanmerking voor herroeping.
 • Indien na aankomst van de monteur blijkt dat de installatie niet kan worden gerealiseerd i.v.m. het ontbreken van de juiste voorwaarden (bijv. technisch niet mogelijk, onvoldoende beschikbare stroompunten, etc.), dan zullen de voorrij kosten voor dit bezoek in rekening worden gebracht.
 • Indien de monteur niemand thuis treft op het afgesproken en bevestigde moment, dan wordt een bedrag van € 79,00 in rekening gebracht.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Installatieservice infraroodpanelen
Installatieservice infraroodpanelen

Liever niet zelf installeren? Kies dan voor de installatieservice infrarood panelen. De monteurs van Zo Veilig komen bij u langs en realiseren de gehele installatie van paneel tot thermostaat.

Op voorraad

Deliverytime

€125,00 Incl. BTW
   Toevoegen
   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »