Altijd eerlijk advies
Beoordeeld met een 9.3/10
Gratis verzending vanaf € 30
0
0
Review Logo9.2 @ Kiyoh

Verwarm de slaapkamer met infrarood verwarming

Infrarood verwarming voor de slaapkamer

Verwarm de slaapkamer op koude dagen efficiënt met infrarood verwarming. Kies voor infrarood vloerverwarming om nooit meer koude voeten te hebben, of voor stijlvolle infrarood panelen aan de wand of het plafond. 

Verwarm de slaapkamer met infrarood verwarming

Hoewel de verwarming van de slaapkamer in veel huizen maar weinig wordt gebruikt, is het toch belangrijk om deze voor de echt koude dagen beschikbaar te hebben in de slaapkamers. Door de verwarming in de ruimte zelf te regelen, is de slaapkamer niet meer afhankelijk van de ruimtethermostaat in de woonkamer. Voor het aansluiten is enkel elektriciteit benodigd, waardoor de installatie een fluitje van een cent is. 

Hoofdverwarming of bijverwarming

Infrarood verwarming kan op 2 manieren worden ingezet in de slaapkamer. Het is mogelijk om de gehele verwarming van de slaapkamer elektrisch uit te voeren, maar er kan ook worden gekozen om een specifieke plek, zoals een bureau of zitplek, extra te verwarmen. Bijverwarming wordt meestal gerealiseerd met infraroodpanelen, omdat deze goed in staat zijn om een specifieke plek te verwarmen. Lees meer over het toepassen van infrarood panelen als bijverwarming

Wanneer er gekozen wordt voor hoofdverwarming, dan is het van belang om het juiste benodigde vermogen voor de ruimte te berekenen. Nieuwsgierig wat er voor uw ruimte benodigd is? Klik dan hier om direct naar onze calculator te gaan. 

De verschillende technieken

In de basis kan de slaapkamer middels infraroodpanelen of door elektrische/infrarood vloerverwarming worden verwarmd. Hieronder geven we een korte toelichting op de mogelijkheden:

Infrarood panelen

Een infrarood paneel is een vlakke plaat die kan worden gemonteerd aan de wand of het plafond. In deze panelen wordt elektriciteit omgezet in infraroodstraling, waarmee de ruimte kan worden verwarmd. Doordat de panelen enkel elektriciteit nodig hebben om te functioneren, zijn ze snel en gemakkelijk te installeren. 

Vloerverwarming

Vloerverwarming is ideaal om toe te passen in de slaapkamer. Doordat deze verwarming op een lage temperatuur werkt is de temperatuur zeer gelijkmatig in de hele ruimte en natuurlijk behoren koude voeten tot het verleden. Voor zwevende vloeren (zoals laminaat of pvc) kan worden gekozen voor infrarood vloerverwarming.

 

Naar je account

Log in om je gegevens en bestellingen te bekijken.

Neem contact met ons op:

Bel ons:

Bereikbaar op werkdagen :
08.30 - 12.00 en 13.00 - 16.30 uur

033 303 4333

E-mail

Email ons

[email protected]

Social media

Volg ons op social media

9.2Review LogoWij scoren een 9.2 op Kiyoh

Alleen voor afhalen op afspraak:
Verwarminghandel

Neonweg 25
3812RG Amersfoort (NL)

Contactgegevens:
Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »